Becario/a Rrhh - Formación

Trabajos.comTrabajos.com
Regístrate gratis
Trabajos.com
Volver a la portada > Ofertas de empleo > Ofertas de empleo en Barcelona > Ofertas de empleo en Pimec, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya > Becario/a Rrhh - Formación

Becario/a Rrhh - Formación

Estudios:

Sin Estudios

Experiencia:

1 año de experiencia

Datos de la oferta

Salario:

A convenir

Jornada Laboral:

Jornada Indiferente

Tipo de contrato:

A convenir

Funciones a desarrollar

PIMEC (patronal de les micro, petites i mitjanes empreses de Catalunya) està en disposició de incorporar estudiants en pràctiques (becaris) per a l'àrea de Recursos Humans i Formació.

A PIMEC podràs adquirir experiència professional i posar en pràctica els coneixements adquiritsen els teus estudis actuals. Tindràs l'oportunitat de participar en projectes concrets guiat per un tutor i de desenvolupar les teves competències professionals.

Es precisen incorporar dos Becaris per al Departament de RRHH i Formació:

Becari 1. En horari de dilluns a divendres de 17 a 21:00 h, donarà suport al departament de Recursos Humans i Formació de Pimec en la gestió administrativa de les accions formatives, inscripcions de cursos en el centre de formació, preparació de convocatòries i documentació de cursos. Tasques de suport al Departament de RRHH en la criba curricular,citació de candidats, entre d'altres funcions.

Becari 2. En horari de dilluns a divendres, de 9:00 a 13:00 h. col·laborarà i donarà suport al departament de Recursos Humans en l'administració i correcció de proves psicotècniques, la difusió d'ofertes de treball, criba curricular, citacióde candidats i altres tasques de suport a la resta d'integrants de l'equip.

Pensem en estudiants que estiguin cursant estudis universitaris de Psicologia, Relacions Laborals, Empresarials, ADE o Màster en RRHH i hagin superat el 50% de crèdits. Coneixements de les eines relacionades amb la web social (blogs, Twitter, Linkedinn, xarxes professionals,...). Imprescindible el domini del català.

Oferim ajut a l'estudiant per les despeses de desplaçament

Recibe ofertas como esta en tu email

Inscríbete en la oferta

Comparte esta oferta:
  • LinkedIn
O envíasela a un amigo por email: