Becario/a Comunicación Y Marketing

Trabajos.comTrabajos.com
Regístrate gratis
Trabajos.com
Volver a la portada > Ofertas de empleo > Ofertas de empleo en Barcelona > Ofertas de empleo en Pimec, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya > Becario/a Comunicación Y Marketing

¡Oportunidad! Menos de 10 candidatos inscritos.

Becario/a Comunicación Y Marketing

Estudios:

Grado

Experiencia:

1 año de experiencia

Datos de la oferta

Salario:

A convenir

Jornada Laboral:

Jornada Indiferente

Tipo de contrato:

A convenir

Funciones a desarrollar

PIMEC, patronal de les micro, petites i mitjanes empreses de Catalunya, està en disposició d'incorporar estudiants en pràctiques (becaris) per al nostre departament de COMUNICACIÓ a Barcelona.

Pensem en estudiants que estiguin cursant estudis universitaris de periodisme / comunicació / publicitat i relacions públiques o cursant Màster en Comunicació Corporativa o Protocol i Actes i hagin superat el 50% de cr??dits. Habituat/-da a treballar amb eines informàtiques, a l'entorn Internet i amb ampli domini de les lleng??es castellana i catalana (mínim nivell C).


A PIMEC podràsadquirir experi??ncia professional i posar en pràctica els coneixements adquirits en els teus estudis actuals.

Becari 1 Comunicació: Col·laboraràs i donaràs suport al Departament de Comunicació en la redacció de notes de premsa, creació i manteniment de les BB.DD. de mitjans, recopilació i gestió de la premsa diària, així com preparació de presentacions i col·laboració en actes i jornades de l'entitat. Tindràs l'oportunitat de participar en projectes concrets guiat per un tutor i de desenvolupar les teves compet??ncies professionals. Horari: Matins de 8:30 a 12:30h.

Becari 2 Organització d'actes: Col·laboraràs i donaràs suport al Departament de Comunicació i suport a la responsable d'actes en l'organització d'esdeveniments i jornades (convocatòria, control d'assist??ncia dels participants, coordinació, etc.) de l'entitat.
- Participació en projectes delDepartament concrets guiats per una tutora. Horari: Tardes de 15:30 a 18:30

Per al departament de Màrqueting, precisem incorporar:

Becari 3 Màrqueting: Col·laboraràs en la realització de reports de Google Analytics i xarxes socials, estudi dels usuaris a les xarxes, canvis fitxes serveis, actualització Catalogplayer i millores de la pàgina web. Horari: tardes


Cerquem estudiants amb capacitat per treballar en equip, iniciativa, responsabilitat i inter??s per l'àmbit empresarial, social i institucional.

Disponibilitat d'incorporació immediata i amb possibilitat de signar un conveni de pràctiques amb la Universitat - Escola.

Recibe ofertas como esta en tu email

Inscríbete en la oferta

Comparte esta oferta:
  • LinkedIn
O envíasela a un amigo por email: