Programador/a (vallÈs Oriental)

Trabajos.comTrabajos.com
Regístrate gratis
Trabajos.com
Volver a la portada > Ofertas de empleo > Ofertas de empleo en Barcelona > Ofertas de empleo en Axxon > Programador/a (vallÈs Oriental)

Programador/a (vallÈs Oriental)

Requisitos

- Es requereix FPII en Automatització i Robòtica Industrial, Enginyeria o similar.
- Nivell alt d'anglés i valorable alemany.
- Experi??ncia demostrable en programació PLC, expert en automatitzacions industrials.
- Coneixements d'estructuració de programació GRAFCET i disseny SCADA. Usuari avançat SIMATIC, STEP7, WinCC, Win CC Flexible i Indusoft.
- Disponibilitat per viatjar

Estudios:

Formación Profesional grado superior

Experiencia:

1 año de experiencia

Datos de la oferta

Salario:

A convenir

Jornada Laboral:

Jornada Completa

Tipo de contrato:

Indefinido

Funciones a desarrollar

Empresa del Sector Industrial dedicada a l'automatització de procesos, requereix incorporar un/a PROGRAMADOR/A.

En depend??ncia del Responsable d'Automatització les seves principals funcions seràn: Programar el software adequat a les instal.lacions del clienst: Desenvolupar programes personalitzats per a pantalles tàctils i Scada, així com els software dels PLC's per que compeixin amb la normativa interna. Donar suport necessari de tot el referent als programes de PLC's, xarxes de comunicació entre sistemes, etc. Actualitzar i mantenir els arxius de forma segura, d'acord amb la política interna del Departament. Realitzar la posta en marxa de les instal.lacions en col.laboració amb el Responsable de Muntatge. Suport als clients o t??cnics desplaçats en les postes en marxa. Preparar els manuals d'instruccions.

Es requereix FPII en Automatització i Robòtica Industrial, Enginyeria o similar. Nivell alt d'anglés i valorable alemany. Experi??ncia demostrable en programació PLC, expert en automatitzacions industrials. Coneixements d'estructuració de programació GRAFCET i disseny SCADA. Usuari avançat SIMATIC, STEP7, WinCC, Win CC Flexible i Indusoft. Disponibilitatper viatjar.

S'ofereix una posició estable en una empresa seria i de prestigi en el sector, on la persona seleccionada podrà aprendre i desenvolupar-se professionalment dins un bon ambient laboral.

Recibe ofertas como esta en tu email

Inscríbete en la oferta

Comparte esta oferta:
  • LinkedIn
O envíasela a un amigo por email: