Enginyer mecànic projectista

Trabajos.comTrabajos.com
Regístrate gratis
Trabajos.com
Volver a la portada > Ofertas de empleo > Ofertas de empleo en Girona > Ofertas de empleo en Absys Consulting > Enginyer mecànic projectista

¡Oportunidad! Menos de 10 candidatos inscritos.

Enginyer mecànic projectista

Requisitos

El perfil correspon a un professional amb formació en enginyeria mecànica, amb orientació al disseny de producte i molt valorable experiència en delineació i coneixements d'estructures metàliques. Domini elevat de programes de dibuix i disseny en 3D i valorable CREO.
Es requereix bona capacitat de comunicació, orientació a client, metòdica, organitzada i amb facilitat per treballar en equip.

Estudios:

Grado

Idiomas:

Inglés > Hablado: Intermedio | Escrito: Intermedio | Leido: Intermedio

Experiencia:

Entre 1 y 2 años de experiencia

Datos de la oferta

Salario:

A convenir

Jornada Laboral:

Jornada Completa

Tipo de contrato:

Indefinido

Funciones a desarrollar

En dependència del Responsable d’oficina tècnica, s’encarregarà del desenvolupament i delineació dels projectes; definició i desenvolupament dels projectes, interpretació i el.laboració de plànols, desenvolupaments dels despecejaments de producció i realització de la gestió tècnica necessària derivada de cada projecte. El perfil correspon a un professional amb formació en enginyeria mecànica, amb orientació al disseny de producte i molt valorable experiència en delineació i coneixements d'estructures metàliques. Domini elevat de programes de dibuix i disseny en 3D i valorable CREO.
Es requereix bona capacitat de comunicació, orientació a client, metòdica, organitzada i amb facilitat per treballar en equip.

Recibe ofertas como esta en tu email

Inscríbete en la oferta

Comparte esta oferta:
  • LinkedIn
O envíasela a un amigo por email: