Responsable De ParafarmÀcia

Trabajos.comTrabajos.com
Regístrate gratis
Trabajos.com
Volver a la portada > Ofertas de empleo > Ofertas de empleo en Barcelona > Ofertas de empleo en J. Regordosa > Responsable De ParafarmÀcia

Responsable De ParafarmÀcia

Requisitos

REQUISITS :
Busquem una persona amb una formació a nivell d¿ AUXILIAR DE FARMÀCIA i/o PARAFARMÀCIA o bé com a FARMACÈUTIC/A i que aporti experi??ncia en l¿atenció al públic en farmàcia o parafarmàcia. Busquem una persona amb bons coneixements d¿ofimàtica i molt bones aptituds d'atenció i assessorament als clients.

Estudios:

Formación Profesional grado superior

Experiencia:

1 año de experiencia

Datos de la oferta

Salario:

A convenir

Jornada Laboral:

Jornada Completa

Tipo de contrato:

Indefinido

Funciones a desarrollar

El nostre client, farmàcia situada a Igualada, selecciona per a obertura d'una nova parafarmàcia a la mateixa localitat d'IGUALADA un/a :

RESPONSABLE DE PARAFARMÀCIA

S'ocuparà de la gestió de la parafarmàcia a nivell d'atenció als clients, gestió de compres, organització de la botiga, tancament de caixa assessorament i resolució de dubtes de clients, etc...Inicialment estarà sol/a a l'establiment per tant s'haurà d'ocupar de totes les tasques.

Oferim incorporació immediata i un contracte de treball estable de 40 hores setmanals (de dilluns tarda a dissabte matí). La retribució es negociarà amb cada candidatura en funció de l'experi??ncia i formació aportada (orientativa 21.000 - 23.000 EUR Bruts Anuals + variable per vendes).

Recibe ofertas como esta en tu email

Inscríbete en la oferta

Comparte esta oferta:
  • LinkedIn
O envíasela a un amigo por email: