Pesador/a - Operari/a Laboratori Quimic

Trabajos.comTrabajos.com
Regístrate gratis
Trabajos.com
Volver a la portada > Ofertas de empleo > Ofertas de empleo en Girona > Ofertas de empleo en Axxon > Pesador/a - Operari/a Laboratori Quimic

¡Oportunidad! Menos de 10 candidatos inscritos.

Pesador/a - Operari/a Laboratori Quimic

Descripción de la oferta

Axxon selecciona per a important empresa del sector químic un/a AUXILIAR DE LABORATORI per a realizar tasques de dosificació i preparació de les mescles inicials.
Imprescindible formació específica (CFGM o FP I) i experi??ncia
mínima com operari químic o verificador en plantes productivesindustrials, com recepció i preparació de mostres, o anàlisi de control bàsics i rutinaris.
S'ofereix contractació temporal.

Requisitos mínimos:
Axxon selecciona per a important empresa del sector químic, un/a auxiliar de laboratori amb formació específica en el sector químic de grau mig (CFGM Laboratori ó FP I Química) i experi??ncia mínima 1-2 anys com a AUXILIAR DE LABORATORI i/o OPERARI/A QUIMIC/A, per a realitzar tasques de suport en la preparació inicial de mostres, per al posterior processament per part dels t??cnics de control de qualitat i desenvolupament de nous productes.

Funcions: A partir de la interpretació de fòrmules químiques, la persona seleccionada s'encarregarà de pesar i dosificar amb precisió les diferents mat??ries primeres i barrejar les mescles inicials, així com altres tasques de suport als t??cnics de laboratori en el manteniment de l'ordre i la neteja, calibració d'equips. etc.

Imprescindible formació específica CFGMS/FP I i experi??ncia mínima en tasques auxiliars i de suport en laboratori i/o com operari/a químic/a en entorns de producción industrial.
Pensem en una persona dinàmica i autònoma.

Imprescindible residente en: Provincia Puesto Vacante

Estudios:

Formación Profesional grado medio

Experiencia:

1 año de experiencia

Datos de la oferta

Salario:

A convenir

Jornada Laboral:

Jornada Completa

Tipo de contrato:

Trabajo Temporal
Recibe ofertas como esta en tu email

Inscríbete en la oferta

Comparte esta oferta:
  • LinkedIn
O envíasela a un amigo por email: