Becario/a Comunicación

Trabajos.comTrabajos.com
Regístrate gratis
Trabajos.com
Volver a la portada > Ofertas de empleo > Ofertas de empleo en Barcelona > Ofertas de empleo en Pimec, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya > Becario/a Comunicación

Becario/a Comunicación

Descripción de la oferta

PIMEC, patronal de les micro, petites i mitjanes empreses de Catalunya està en disposició de incorporar estudiants en pràctiques (becaris) per al nostre departament de COMUNICACIÓ a Barcelona.

Pensem en estudiants que estiguin cursant estudis universitaris de Periodisme, (Ci??ncies de la Comunicació), Publicitat i Relacions Públiques o Màster en Comunicació corporativa o similar i hagin superat el 50% de cr??dits, habituat/-da a treballar amb eines informàtiques, a l'entorn Internet i amb ampli domini de les lleng??es castellana i catalana (mínim nivell C).

A PIMEC podràs adquirir experi??ncia professional i posar en pràctica els coneixements adquirits en els teus estudis actuals. Col·laboraràs i donaràs suport al Departament de Comunicació en la redacció de notes de premsa, creació i manteniment de les BB.DD. de mitjans, recopilació i gestió de la premsa diària, així com preparació de presentacions i col·laboració en actes i jornades de l'entitat. Tindràs l'oportunitat de participar en projectes concrets guiat per un tutor i de desenvolupar les teves compet??ncies professionals.

Capacitat per treballar en equip, iniciativa, responsabilitat i inter??s per l'àmbit empresarial, social i institucional.

Es compensaran les despeses per desplaçament.

Estudios:

Grado

Experiencia:

1 año de experiencia

Datos de la oferta

Salario:

A convenir

Jornada Laboral:

Media Jornada

Tipo de contrato:

A convenir
Recibe ofertas como esta en tu email

Inscríbete en la oferta

Comparte esta oferta:
  • LinkedIn
O envíasela a un amigo por email: