Projectista Mecanic/a

Trabajos.comTrabajos.com
Regístrate gratis
Trabajos.com
Volver a la portada > Ofertas de empleo > Ofertas de empleo en Barcelona > Ofertas de empleo en Axxon > Projectista Mecanic/a

¡Oportunidad! Menos de 10 candidatos inscritos.

Projectista Mecanic/a

Descripción de la oferta

Axxon selecciona un/a PROJECTISTA MECANIC/A per incorporar al Departament d'Enginyeria d'una indústria càrnica, líder en el seu sector, ubicada a la zona del Ripoll??s.

En depend??ncia del Director/a d'Enginyeria, la persona seleccionada participarà en el disseny de maquinària i instal.lacions industrials alimentàries, l'el.laboració de manuals i documentació t??cnica associada, i donarà suport en les diferents fases dels projectes des del seu inici fins a la posta en marxa.

FUNCIONS:
- Disseny de plànols d'instal.lacions de producció, secat i packaging de productes alimentàries.
- Disseny de plànols d'equips i istal.lacions industrials, segones les normes GMOP, ASME BPE, EHEDG, USP, FDA, Q7A, PED, ATEX.
- Disseny, desenvolupament i confecció de peces mecàniques que componen la maquinària de fabricació pròpia (cribes, premses, plisadores, clipadores, lligadores, agitadors, tornilleria, vàlvules, etc).
- Disseny, desenvolupament i confecció de plànols d'estructures metàl.liques.
- Disseny, selecció i inmplementació de components mecànics (reductors, corrteges, cadenes, rodaments, retens, juntes, cilindres, limitadors de par, acoplaments elàstics).
- El.laboració de manuals d'instruccions i fitxes t??cniques dels equips i instal.lacions fabricades i comercialitzades.
- El.laboració de diagrames d'enginyeria (P&ID).
- Tasques de suport a oficina t??cnica en el desenvolupament de productes.
- Suport en les fases d'implantació i planificació de projectes (avantprojecte, projecte bàsic i projecte constructiu), des dels seus inicis fins a la posta en marxa de la instal.lació.
- Participar en l'anàlisi del disseny, per tal de garantir la solució idònia en termes econòmics, de necessitats del client i del funcionament del sistema.
- Tracte amb proveïdors i clients interns.

Requisitos mínimos:
Enginyeria T??cnica Industrial o CFGS/ FP II, especialitat en branca Mecànica.
- Experi??ncia en mínima de 2-4 anys en software de dibuix 3D SolidEdge, essent molt valorable l'experi??ncia en maquinària i instal.lacions del sector alimentari o químico-farmac??utic.
- Coneixements en software 2D Autocad, Inventor, Pro- Engineer i/o Solidworks.
- Coneixements mínims de processos de mecanitzat, soldadura, planxisteria.
- Imprescindible capacitat de desenvolupament mecànic i visió especial.
- Biling??e català/ castellà.
- Valorable nivell angl??s mig.
- Usuari avançat MsOffice.

Pensem en una persona dinàmica, metòdica, ordenada, organitzada i proactiva, seriosa i responsable, amb capacitat pel treball en equip multidisciplinar, habilitat per la simultaneïtat de tasques i capacitat per a evolucionar a cap de projecte.

Imprescindible residente en: Provincia Puesto Vacante

Experiencia:

1 año de experiencia

Datos de la oferta

Salario:

18.000 €

Jornada Laboral:

Jornada Completa

Tipo de contrato:

Trabajo Temporal
Recibe ofertas como esta en tu email

Inscríbete en la oferta

Comparte esta oferta:
  • LinkedIn
O envíasela a un amigo por email: