Motllista (injecció Plàstic)

Trabajos.comTrabajos.com
Regístrate gratis
Trabajos.com
Volver a la portada > Ofertas de empleo > Ofertas de empleo en Girona > Ofertas de empleo en Axxon > Motllista (injecció Plàstic)

¡Oportunidad! Menos de 10 candidatos inscritos.

Motllista (injecció Plàstic)

Descripción de la oferta

Axxon selecciona oficial MOTLLISTA amb experi??ncia en la fabricació, manteniment o modificació de motlles per a la injecció de plàstic pel sector de l'automoció, per empresa ubicada a rodalies de Girona.
En depend??ncia del Cap de Departament, la persona seleccionada participarà en la reparació, modificació, millora, ajustament i rectificació dels motlles d'injecció de plàstic, a partir de plànols 2D i 3D, utilitzant maquinària i eines habituals de taller per mecanitzar (torn, fresa, rectificadora,...), ajustar, pulir o mesurar.
Participarà en el disseny i manteniment, peròtambé prestarà assist??ncia t??cnica a la planta de producció, realitzant el muntatge i posta en marxa dels motlles i primera prova a peu a màquina.
També serà responsable de mantenir en bon estat de conservació els motlles, utillatges, equips i dispositius de treball.

Requisitos mínimos:
FP II/CFGS en Motlles i Matrius, en Fabricació mecànica o similar.
Experi??ncia demostrable en reparació, manteniment i rectificació de motlles d'injecció de plàstic.
Capacitat per interpretar plànols 2D i 3D, utilització de torn, fresadora, rectificadora, electroerusió i eines de medició habituals (peu de rei, palmer,.).
Es valorarà positivament coneixements de materials plàstics i els seus processos d'injecció, així com experi??ncia com a mecànic- ajustador pels acabats (pulir, abrillantar, etc), matriceria i/o soldadura.

Imprescindible residente en: Provincia Puesto Vacante

Estudios:

Formación Profesional grado superior

Experiencia:

1 año de experiencia

Datos de la oferta

Salario:

18.000 €

Jornada Laboral:

Jornada Completa

Tipo de contrato:

Trabajo Temporal
Recibe ofertas como esta en tu email

Inscríbete en la oferta

Comparte esta oferta:
  • LinkedIn
O envíasela a un amigo por email: