Cap De Partida

Trabajos.comTrabajos.com
Regístrate gratis
Trabajos.com
Volver a la portada > Ofertas de empleo > Ofertas de empleo en Girona > Ofertas de empleo en Axxon > Cap De Partida

¡Oportunidad! Menos de 10 candidatos inscritos.

Cap De Partida

Descripción de la oferta

Axxon TECH selecciona per a reconegut grup empresarial del sector turístic-hoteler, ubicat a l'Alt Empordà, un/a

CAP DE PARTIDA

En depend??ncia del Cap de Cuina, la persona seleccionada s'encarregarà de:
- Coordinar la partida o secció de la cuina que es troba sota la seva responsabilitat.
- Elaborar i condimentar plats de la seva partida, supervisar el seu acabat (grau de cocció, condimentació, temperatura...) i la presentació, abans de distribuir-los al menjador.
- Supervisar la neteja i higiene de l'àrea de la cuina destinada a la seva partida i assegurar el perfecte estatdels estris i les instal·lacions.
- Coordinar la feina del personal al seu càrrec (cuiners, auxiliars de cuina, etc.), distribuint-la en funció del volum de feina.
- Col·laborar en la formació del personal al seu càrrec.
- Donar suport en el control i aprovisionament de mat??ries primeres,conservació i emmagatzematge de mercaderies, control del consum dels diferents productes, realització de comandes i, si s'escau, realitzar els escandalls.
- En ocasions, participar en els escandalls corresponents a la seva partida, determinant les quantitats de mat??ries primeres, el seu preu almercat i el cost final de cada ració.

Requisitos mínimos:
CFGM / CFGS Hosteleria (Cuina).
- Experi??ncia professional pr??via de 3 anys en posició de característiques similars en establiments d'alta gamma (4 estrelles i/o superior).
- Es valorarà positivament formació complementària (cursos d'especialització culinària: manipulació d'aliments, conservació de la cadena de fred, seguretat i higiene a la cuina, anàlisi de costos en la restauració, noves tecnologies aplicades a la cuina, ...).
- Compet??ncies a nivell d'usuari d'aplicacions informàtiques per al control de costos,gestió de mercaderies, control d'exist??ncies a la bodega i al magatzem, etc.
- Imprescindible disponibilitat caps de setmana i festius, així com flexibilitat horària per horaris di??rns i nocturns.
- Carnet de conduir i vehicle propi.

Pensem en un/a professional amb iniciativa, capacitat d'organització i planificació, dots pel lideratge d'equips, que aporti proactivitat, rigor en l'ordre i la qualitat, i compromís amb l'organització.

Estudios:

Formación Profesional grado superior

Experiencia:

1 año de experiencia

Datos de la oferta

Salario:

A convenir

Jornada Laboral:

Jornada Completa

Tipo de contrato:

Indefinido
Recibe ofertas como esta en tu email

Inscríbete en la oferta

Comparte esta oferta:
  • LinkedIn
O envíasela a un amigo por email: