Becario/a Ade

Trabajos.comTrabajos.com
Regístrate gratis
Trabajos.com
Volver a la portada > Ofertas de empleo > Ofertas de empleo en Barcelona > Ofertas de empleo en Pimec, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya > Becario/a Ade

Becario/a Ade

Descripción de la oferta

PIMEC (patronal de les micro, petites i mitjanes empreses de Catalunya) està en disposició d'incorporar estudiants en pràctiques (becaris) per a diferents àrees de l'organització.

A PIMEC podràs adquirir experi??ncia professional i posar en pràctica els coneixements adquirits en els teus estudis actuals. Tindràs l'oportunitat de participar en projectes concrets guiat per un tutor i de desenvolupar les teves compet??ncies professionals.

Pràctiques al departament de desenvolupament econòmic i territorial: les funcions es centraran en l'estudi i anàlisi de polígons industrials aCatalunya, contacte amb empreses per a col·laborar en una enquesta, seguiment d'enquestes amb Excel, entre d'altres tasques administratives i d'anàlisi.

Pensem em estudiants que estiguin cursant estudis d'Administració i Direcció d'Empreses i que estiguin en disposició de signar un convenide pràctiques.

Capacitat per treballar en equip, iniciativa, responsabilitat i inter??s per l'àmbit empresarial, social i institucional.

En inscriure't en aquesta oferta podrem tenir-te present per a futures ofertes que puguin ajustar-se al teu perfil professional.

Estudios:

Grado

Experiencia:

1 año de experiencia

Datos de la oferta

Salario:

A convenir

Jornada Laboral:

Media Jornada

Tipo de contrato:

A convenir
Recibe ofertas como esta en tu email

Inscríbete en la oferta

Comparte esta oferta:
  • LinkedIn
O envíasela a un amigo por email: