Técnico/a Comercial Junior

Trabajos.comTrabajos.com
Regístrate gratis
Trabajos.com
Volver a la portada > Ofertas de empleo > Ofertas de empleo en Barcelona > Ofertas de empleo en Pimec, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya > Técnico/a Comercial Junior

Técnico/a Comercial Junior

Descripción de la oferta

PIMEC Polígons, precisa incorporar un/a:

TÉCNICO/A COMERCIAL JUNIOR

Les seves funcions incidiran en la creació de base de dades, presentació de projectes i prospecció de nous socis. Suport en identificar, dissenyar i formular els projectes a presentar a les associacions d'empresaris i propietaris de polígons industrials; seguiment de projectes (gestió t??cnica i comercial); elaboració d'informes justificatius, t??cnics i econòmics; planificació, coordinació i execució de jornades, tallers i esdeveniments; recerca i identificació de convocatòries a subvencions d'àmbit local i gestió t??cnica-econòmica de subvencions.

Requisits:

El perfil correspon a un/-a professional amb experi??ncia en gestió de projectes i gestió comercial. Titulació preferentment en l'àmbit de les ci??ncies socials (ADE, Marketing, Empresarials o similar), valorant-se formació específica en gestió comercial.

Imprescindible domini del Català i el Castellà, parlat i escrit, i el domini d'eines ofimàtiques.

Es requereix una persona polivalent, amb do de gens, amb habilitats comercials, capacitat de comunicació, negociació i resolució.

Carnet de conduir i vehicle propi.

Estudios:

Grado

Experiencia:

1 año de experiencia

Datos de la oferta

Salario:

A convenir

Jornada Laboral:

Jornada Completa

Tipo de contrato:

A convenir
Recibe ofertas como esta en tu email

Inscríbete en la oferta

Comparte esta oferta:
  • LinkedIn
O envíasela a un amigo por email: