TÈcnic/a Orientació

Trabajos.comTrabajos.com
Regístrate gratis
Trabajos.com
Volver a la portada > Ofertas de empleo > Ofertas de empleo en Tarragona > Ofertas de empleo en Pimec, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya > TÈcnic/a Orientació

¡Oportunidad! Menos de 10 candidatos inscritos.

TÈcnic/a Orientació

Descripción de la oferta

Pimec precisa incorporar t??cnics d'orientació per a participar en els programes d'ocupació que portem a terme.

La persona seleccionada participarà en els processos d'orientació d'usuaris, mitjançant tutories individuals i accions grupals, així com en la intermediació amb les empreses. Horari: De dilluns a dijous jornada partida amb horari de 9-14 i 15-18. Divendres de 9-15h.

Cerquem professionals de l'orientació amb experi??ncia en el desenvolupament de programes d'orientació i d'inserció professional amb col·lectius diversos, essent imprescindible la capacitat per a orientar a través dels canals i eines informàtiques de recerca de feina, així com en desenvolupament d'habilitats personals i professionals mitjançant el desenvolupament de compet??ncies clau, eines d'avaluació, dinàmiques de grup, prospecció empresarial, etc. Imprescindible experi??ncia com a T??cnic d'Orientació de com a mínim un dels seg??ents: IPI, Programa d'Orientació i Acompanyament a la Inserció o Espai de Recerca de Feina.

Alta capacitat d'organització i de coordinació amb tot l'equip.

Experiencia:

1 año de experiencia

Datos de la oferta

Salario:

A convenir

Jornada Laboral:

Jornada Completa

Tipo de contrato:

A convenir
Recibe ofertas como esta en tu email

Inscríbete en la oferta

Comparte esta oferta:
  • LinkedIn
O envíasela a un amigo por email: