Técnico/a Evaluación Formación

Trabajos.comTrabajos.com
Regístrate gratis
Trabajos.com
Volver a la portada > Ofertas de empleo > Ofertas de empleo en Barcelona > Ofertas de empleo en Pimec, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya > Técnico/a Evaluación Formación

¡Oportunidad! Menos de 10 candidatos inscritos.

Técnico/a Evaluación Formación

Descripción de la oferta

Pimec, Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya, precisa incorporar un/a:

TÈCNIC/A AVALUACIÓ FORMACIÓ

En depend??ncia del director de formació, les seves funcions es centraran en la gestió de la normativa de qualitat ISO 9001 del departament i en l'avaluació del programes de formació.

Principalment les tasques desenvolupades seran: la recerca de millores en la qualitat de la formació, seguiment de l'acompliment i millora del sistema de qualitat, tabulació i anàlisi dels q??estionaris d'avaluació i actuacions que se'n derivin dels resultats, realització de visites de control de cursos per tot Catalunya, seguiment telefònic als participants, elaboració d'informes etc.

Requisits:

Es precisa una persona amb experi??ncia imprescindible en la gestió de la qualitat i avaluació de la formació. Habituat/da a treballar amb la normativa ISO 9001. Valorable formació / certificat en gestió de la qualitat. Domini del català i castellà.

Habituat/da a l'ús de Microsoft Office, Outlook, eines de treball CRM, Filemaker, valorable coneixement i experi??ncia en l'ús de SAP.

Carnet de conduir i vehicle propi.

S'ofereix:
- Incorporació al febrer.
- Jornada completa.

Experiencia:

1 año de experiencia

Datos de la oferta

Salario:

A convenir

Jornada Laboral:

Jornada Completa

Tipo de contrato:

Trabajo Temporal
Recibe ofertas como esta en tu email

Inscríbete en la oferta

Comparte esta oferta:
  • LinkedIn
O envíasela a un amigo por email: