Docent Cp Atenció Sociosanitària En Institucions

Trabajos.comTrabajos.com
Regístrate gratis
Trabajos.com
Volver a la portada > Ofertas de empleo > Ofertas de empleo en Barcelona > Ofertas de empleo en Fundació Pere Tarres > Docent Cp Atenció Sociosanitària En Institucions

¡Oportunidad! Menos de 10 candidatos inscritos.

Docent Cp Atenció Sociosanitària En Institucions

Descripción de la oferta

La Fundació Pere Tarrés cerca docents per impartir els diferents mòduls del CP d'atenció sociosanitària en institucions.
La oferta és per formar part de la borsa de docents i cobrir sessions que sorgeixen durant el curs escolar (de setembre 2019 a juny 2020) en horari de 9 a 14h o 15 a 21h. Zona de Barcelona província.

Requisitos mínimos:
-Diplomat o grau de Psicologia o Certificat de professionalitat de nivell 3 de l'àrea d'Atenció social de la família de Serveis socioculturals i de la comunitat.
-Disposar d'experi??ncia acreditada d'haver treballat 1 any en el sector d'atenció sociosanitària: resid??ncia de gent gran.
-Disposar del CAP, màster de formació del professorat o acreditar amb documentació 600 hores de formació ocupacional o reglada. Per validar aquesta informació, la persona haurà de lliurar: fotocòpia del diploma, grau o CP , informe de la vida laboral actualitzat i CAP, CP de doc??ncia o document acreditatiu de 600 hores de formació de tipus reglat o formació subvencionada.
-Experi??ncia com a docent.

Imprescindible residente en: Provincia Puesto Vacante

Estudios:

Grado

Experiencia:

1 año de experiencia

Datos de la oferta

Salario:

A convenir

Jornada Laboral:

Media Jornada

Tipo de contrato:

Trabajo Temporal
Recibe ofertas como esta en tu email

Inscríbete en la oferta

Comparte esta oferta:
  • WhatsApp
  • LinkedIn
O envíasela a un amigo por email: