Asesor/a Comercial Empresas

Trabajos.comTrabajos.com
Regístrate gratis
Trabajos.com
Volver a la portada > Ofertas de empleo > Ofertas de empleo en Barcelona > Ofertas de empleo en Pimec, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya > Asesor/a Comercial Empresas

¡Oportunidad! Menos de 10 candidatos inscritos.

Asesor/a Comercial Empresas

Descripción de la oferta

Empresa amb implantació a nivell nacional, dedicada a la venta i realització de serveis empresarials precisa incorporar per a la zona de Barcelona un/a:

ASESSOR/A COMERCIAL EMPRESES

La persona seleccionada s'integrarà a l'equip de comercials de l'empresa, amb l'objectiu de contribuir a la captació d'empreses a la zona de Barcelona. Realitzarà accions pròpies de prospecció i assessorament en serveis integrals per a l'empresa. Disposarà del suport en la concertació de visites així com accés a una àmplia base de dades. El tipus de client són empreses petites i mitjanes de qualsevol sector, i el interlocutor és el/la gerent.

Es precisa una persona amb àmplia experi??ncia comercial en l'àmbit empresarial, valorant-se que provingui del sector serveis i/o assegurances. Biling??e català-castellà. (imprescindible).

Permís de conduir i vehicle propi (es paguen despeses de desplaçament), preferiblement moto per moure's per Barcelona ciutat.

S'ofereix incorporació estable (Contracte Laboral) a jornada completa. Salari fixe 18.000€ bruts anuals + variable per objectius.

Estudios:

Bachillerato o equivalente

Experiencia:

1 año de experiencia

Datos de la oferta

Salario:

A convenir

Jornada Laboral:

Jornada Completa

Tipo de contrato:

Trabajo Temporal
Recibe ofertas como esta en tu email

Inscríbete en la oferta

Comparte esta oferta:
  • WhatsApp
  • LinkedIn
O envíasela a un amigo por email: