Cap De Producció (sector Packaging)

Trabajos.comTrabajos.com
Regístrate gratis
Trabajos.com
Volver a la portada > Ofertas de empleo > Ofertas de empleo en Girona > Ofertas de empleo en Axxon > Cap De Producció (sector Packaging)

¡Oportunidad! Menos de 10 candidatos inscritos.

Cap De Producció (sector Packaging)

Descripción de la oferta

Reconeguda empresa del sector del packaging precisa incorporar un/a CAP DE PRODUCCIO per la seva planta de producció, ubicada a la zona d'Olot.

La seva MISSIO consisteix en assegurar que totes les activitats relacionades amb la consecució de la producció es desenvolupen d'una manera eficient.

FUNCIONS:

-Planificació de la producció en funció de les OF i fent la correcta distribució de les mateixes.
- Assegurar el compliment dels estàndards de treball definits (seguretat, qualitat, processos, Lean, Ordre i neteja) i, en cas de necessitat, fer intervenir a les àrees de suport per a resoldre possible incid??ncies (manteniment, processos, qualitat, seguretat).
- Seguir els indicadors i proposar accions per assolir els objectius establerts en termes de qualitat, cost i servei.
- Liderar i garantir la formació a les noves incorporacions i diferents grups de treball de la seva àrea, respectant les pautes de treball existents, per millorar el rendiment.
- Liderar l’equip de treball: desenvolupament del personal, organitzar descansos, equilibrar els equips de treball, organitzar les vacances, gestionar permisos i abs??ncies, seguiment i evolució de la polival??ncia del personal.
- Assegurar la disciplina en el seu entorn de treball.
- Assegurar la implantació de les polítiques de prevenció, seguretat i condicions de treball i fomentar el compliment de les normes de normes de seguretat, higiene i mediambientals. Comunicar incidents i / o accidents.
- Control dels costos.

Requisitos mínimos:
Enginyer/a T??cnic/a Industrial o formació similar.
- Experi??ncia pr??via com a Responsable de Producció o Enginyer de processos en empresa preferent d'arts gràfiques i/o packaging.
- Coneixements en Planificació de la producció, T??cniques de millora continua i Lean Manufacturing, Gestió i lideratge d'equips.
- Valorable nivell angl??s.
- Compet??ncies: Orientació a resultats, orientació al client, iniciativa, col·laboració, innovació, organització i planificació, direcció i desenvolupament d'equips.

Imprescindible residente en: Provincia Puesto Vacante

Experiencia:

1 año de experiencia

Datos de la oferta

Salario:

30.000 €

Jornada Laboral:

Jornada Completa

Tipo de contrato:

Indefinido
Recibe ofertas como esta en tu email

Inscríbete en la oferta

Comparte esta oferta:
  • WhatsApp
  • LinkedIn
O envíasela a un amigo por email: