Sales Advisor (*dutch)

Trabajos.comTrabajos.com
Regístrate gratis
Trabajos.com
Volver a la portada > Ofertas de empleo > Ofertas de empleo en Alicante > Ofertas de empleo en Global Marketing Bridge Spain > Sales Advisor (*dutch)

¡Oportunidad! Menos de 10 candidatos inscritos.

Sales Advisor (*dutch)

Descripción de la oferta

Denk jij al langer aan een jaartje wonen en werken in het buitenland, maar kwam het er nog niet van? Jij kunt je droom waarmaken bij Global Marketing Bridge Es Wij bieden jou een onvergetelijke ervaring in een prachtige, nieuwe omgeving. Als je altijd al graag naar het buitenland wilde is dit een fantastische kans die je niet moet laten liggen. Wij begeleiden je vanaf het eerste moment in je nieuwe job.

je krijgt bij de start een fulltime training, we zorgen dat jij je snel thuis voelt en regelen alle praktische zaken voor jou: je vliegticket, je appartement en je fietsabonnement. Je kiest zelf of je 39 uur/fulltime wilt werken of part-time, en als jij Spaans wilt leren, dan betalen wij de helft van de cursus! bij ons in het zonnige Valencia (of Altea) kun jij direct aan de slag voor klanten als sales agent. En no problem, wij regelen alles voor je van A tot Z. Je komt samen te werken met leuke Nederlandse collegas en in je vrije tijd kun je samen op avontuur om de stad en de rest van Spanje te ontdekken. Een fantastische ervaring en een boost aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

wat wij aanbieden:
voordelig een appartement huren met Gmb
goed salaris, lage leefkosten
de helft korting op een cursus Spaans
bonusregeling
betaalde fulltime training
doorgroeimogelijkheden
flexible werktijden

ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in je leven?

Estudios:

Graduado Escolar/Primarios

Años de experiencia:

Sin Experiencia

Datos de la oferta

Salario:

1.200 € - > 3.000 €

Jornada Laboral:

Jornada Completa

Tipo de contrato:

Trabajo Temporal
Recibe ofertas como esta en tu email

Inscríbete en la oferta

Comparte esta oferta:
  • WhatsApp
  • LinkedIn
O envíasela a un amigo por email: