Assesor/a Financer/a

Trabajos.comTrabajos.com
Regístrate gratis
Trabajos.com
Volver a la portada > Ofertas de empleo > Ofertas de empleo en Barcelona > Ofertas de empleo en Banco Mediolanum > Assesor/a Financer/a

Assesor/a Financer/a

Descripción de la oferta

Ser Family Banker® a Banco Mediolanum és un projecte de vida.

t'esperem.

sentir no és igual que escoltar, igual que Banco Mediolanum no és igual que altres bancs. Entendre les necessitats, les il·lusions i les metes de cada persona i donar el millor assessorament per fer-les realitat és allò que dóna sentit a tot.

tot això ho fan persones com nosaltres, els Family Bankers®, agents representants de Banco Mediolanum, a qui no ens agraden els horaris fixos, ens agrada la llibertat per donar el millor assessorament. Tampoc no ens agraden les nòmines, ens agraden les nostres pròpies metes. I no ens agrada ser bancaris, ens agrada ser Family Bankers®.

un projecte amb Banco Mediolanum

com Family Banker® pots construir el teu projecte professional al sector de la banca. Recolzat per una entitat que et dóna suport i et proporciona totes les facilitats per desenvolupar la teva carrera professional. Una entitat que no et pressiona, que et doni llibertat. Banco Mediolanum és aquesta entitat, amb un model de banca diferent i innovador que basa el seu negoci a la figura del Family Banker®. Banco Mediolanum és una entitat d'assessors financers, construïda per a ells. Per a tu.

banco Mediolanum t'ofereix:

· El suport del banc espanyol més solvent i amb una experiència de més de 39 anys assessorant els seus clients.

· Una àmplia gamma de productes i serveis bancaris, capaços de respondre qualsevol exigència i necessitat d'un estalviador.

· Ambiciós pla de desenvolupament professional.

· Ampli suport en comunicació, tecnologia i eines per al desenvolupament de la teva activitat.

· Model de referencia nacional amb més de 100 hores anuals de formació impartides a cada Family Banker® de manera permanent i individualitzada amb la col·laboració de la Universitat Corporativa del Grup Mediolanum, permetent obtenir la certificació d'operador de Banca Assegurances i la certificació professional exigida per la Mifidii.

· Contracte mercantil - No relació laboral

Estudios:

Bachillerato o equivalente

Años de experiencia:

Sin Experiencia

Datos de la oferta

Salario:

A convenir

Jornada Laboral:

Jornada Completa

Tipo de contrato:

Autónomo / Freelance
Recibe ofertas como esta en tu email

Inscríbete en la oferta

Comparte esta oferta:
  • WhatsApp
  • LinkedIn
O envíasela a un amigo por email: